Söndag.

Vaknade halv nio imorse! av att jag var så jäkla kissnödig. men gick o la mig o halvsov sen igen. låg även o kolla lite på barnprogram till typ 10 då mor o far kom ner o börja prata me mig. Var ändå tvungen att gå upp då. Bytte om och fixade till lagfotograferingen med fotbollen, som jag verkligen inte ville gå på. Blev nog fulast! Käkade lite sen cyklade jag till johanna, för att hennes mamma skulle skjutsa upp oss till fanna ip. Under hela fotograferingen regnade det så då ba, kuul. Nej. Efter det följde jag med laget för att kolla på deras bortamatch mot uppsala kurd. Matchen slutade 11-0, till oss. Härligt tjejer ! :D Fick skjuts hem av bästavän. Dörren var öppen så trodde ju att det var ngn hemma, så skrek ju hallå, men så vare ingen hemma. :P Laga lite mat o åt, sen drog jag över till johanna, gjorde inget speciellt, hon åt o så. Sen efter ett tag kom bästavän. När johanna hade ätit klart, åkte vi till kängsskolan för att dom skulle palla äpplen. de sluta me att de hade hela cykelkorgen full, haha. taskigt nog kastade de äpplen på mig när det satt uppe i träden, o jag tog kort. och bara för att hämnas ska jag lägga upp dom här (: sen åkte vi till fannahandlarn för att möta maria. vi hade tänkt att cykla till u-huset (ungdomens hus), och mötte ngra på vägen, så dom skulle oxå följa me, men sen visade det sig att dom hade stängt på söndagar. så vi cyklade bara runt typ över halva enkpng. Vid tjugo i åtta åkte jag o johanna hem. hon var här en liten stund sen skulle hon hem o frida ringde. Så pratade med henne i kanske en halvtimme om alltmöjligt, bla. om imorn (: sen blev det en sväng in i duschen o nu ska jag gå o titta på tv och sova. Så tack för att ni tog er tid och läsa mina tre långa inlägg om minhelg. (:
Puss godnatt :*

N

Lördag.

Vaknade vid kvart i åtta, av alarm och av att lollo ramlade ner på golvet, för att jag tydligen hade tagit för stor plats. sorry lollo (a' mittemot mig låg även johanna o frida. Anledningen till att vi gick upp så tidigt var att vi skulle till v-ås. Vi gick upp och åt frukost. Sen blev det fiiix, vid kvart över nio cyklade vi upp till tågstation där vi skulle med bussen tjugo i 10. Stod där och vänta i typ hundra år, men sen visades det att den bussturen var inställd pga strul me förare. Så då fick vi stå där ännu längre för att vänta på bussen som gick 10.40. det ända positiva med det, var att vi fick en gratis resa. Sen 10.40 kom äntligen bussen, vi gick sjklart o satte oss längst bak. Jag o johanna delade på de fem sätena allra längst bak, o lollo o frida tog två varsina precis framför oss. Sen väl framme i vås blev det shopping. Efter att ha gått i ngra butiker blev det luunch, då blev det donken o tjocka :) satt där ett bra tag innan vi gick till nya butiker, vid tre ungefär blev det glasspaus. frida o lollo gick till pressbyrån o jag o johanna gick till donken, haha. sen blev det ännu mera affärer, och när vi va på lindex o jag skulle betala me mitt kort, så funka de inte. Så sen när jag gick för att kolla hur mkt pengar jag hade på de, så hade jag 28,50 ;/ då ba häääärligt, det ska räcka hela september -.- sen när vi hade kollat på allt vi ville blev det till att gå tillbaka till pressbyrån o köpa godis, o jag hade bara en femma löst, så alla köpte godis för omkring tjugo, oh så kommer jag där med typ 10godisar för 4kr. han i kassan ba; det var lite. då känner man ju sig normal som köper lösgodis för 4spänn -.- efter det blev det donken igen, för att bara ta vatten o sitta o prata. Sen innan vi skulle gå till bussen behövde alla gå på toa, så då skulle vi gå där på donken, men då vare en pappa som typ stod o torka sin unge i rumpan me öppen dörr, fyyyyfan. så då sprang vi därifrån o gick till andra mcdonalds. gick på toa sen gick vi till bussen, då vi satt längst bak igen. Alla va ju trötta så det blev ju inte så mycket prat. frida somna ju tillochmed nästan (a' väl framme i enkpng åkte vi till mig för att vi skulle ta bort madrasserna o alla skulle ha sina saker, sen skulle dom hem o äta o jag med. Så det blev en lyckad dag i vås. Kom hem med en tjocktröja, en kofta, en tshirt, tre par örhängen, en sporttopp o en typ bikinibh.

På kvällen sen träffade jag johanna och lollo. stod utanför fannahandlarn o prata ett tag innan vi ringde nå tråkigt folk, som vi trodde skulle va kul. träffade dom o cykla runt på kängen ganska länge, blev ett snk me polisen oxå, haha. Vid tio cyklade vi hem sen. Då blev det sängen o kolla på tv nästan direkt, o då somna jag direkt, ha.

N

Fredag.

Hann inte med ngn uppdatering i fredags (lr i helgen) så nu dom här inläggen kommer säga nästan precis vad jag har gjort.

Iaf, det var ju skola till att börja med. Slutade vid halv två så drog hem och käka lite innan först lollo kom. Cyklade och mötte henne. Sen kanske en kvart senare, då kommer Frida, johanna och matilda också. Vi pratade och så mest, kollade busstider till lördagen och sånt. Sen åkte lollo, frida och matilda för att äta. Då följde jag med johanna när hon skulle äta, för att jag skulle äta senare. När johanna nästan hade ätit klart kom lollo, johanna packade lite också sen innan vi åkte hem till mig för att jag skulle äta. Efter det, åkte vi upp till lollo för att hon skulle packa, tvätta håret o fixa lite. Då passade jag o johanna på att nöta rebubbled, hahha, sällan vi (; och sen helt plötsligt ringer lollos hemtelefon medans hon är inne i badrummet, så då börjar ju vi ju sjklart skrika på henne men hon hör ju inte så det slutar med att vi står o bankar på dörren, då märker hon, hha. När hon sen var klar, åkte vi till mig, för att frida o matilda hade typ väntat på oss i ett bra tag. In en snabbis hos mig o hämta pengar, sen åkte vi vidare till coop. Där saltade solroskärnor o cola handlades, haha. Hem till mig igen, där lollo johanna o frida skulle övernatta ;) matilda skulle ha gjort det, men hon kunde inte för att hon skulle stå i kiosken på fanna ip tidigt dagen efter. Sen vid halv elva följde vi med matilda nästan ända hem, så hon slapp cykla själv i mörkret. När vi väl var hemma hos mig sen vid kvart i elva kanske klockan var. Vi fixade madrasser o täcken osv. Prata ännu mer osv. Sen när vi väl gick o la oss, låg vi o prata "tjejsnack", haha, gud vilket tjejsnack det var tkr jag ;) sen somna vi.

N

Hej dålig uppdaterare.

Dagen har spenderats med tjejerna i vås. Mer om det skriver jag när jag har kommit hem ikv, för ska snart ut och träffa Johanna, Lollo & Felix, tror jag. :) Så jag nås på tel. om det är ngt.

N

Dagens roligaste 28/8.

Marias busvislingar och våra samtalsämnen xD 

Idag.

Skola idag då. Jag hatar skolan. Eller inte att träffa folket i skolan men annars. Usch. Har haft ont i huvet o allt. Men ett x antal skratt har jag fått. xD Efter skolan blev det till att möta Jossan vid tåg stationen. Sen cyklade hon, jag och maria till donken. Pratpratprat, skrattskrattskratt. Haha. Vid halv fem tror jag klockan var, drog vi oss hemåt. Då fixade jag lite till träningen o käka o sånt. Sen vid strax efter halv sju kom bästavän hit, då cyklade vi upp till fannaip för att träna. Gick faktiskt ganska bra, för en gångs skull. Nu sitter jag här och pratar med bv i telefon. Ska försöka sova tidigt idag oxå. Orkar verkligen aldrig upp på mornarna :o

N

Dagens låt 27/8.


Jonas Brothers - Burnin' up

Dagens roligaste 27/8.

Dagens roligaste nr 1:
I skolan under "idrottslektionen" i arenan. Zandra berätta om att nästa vecka ska vi ha orientering i fagerskogen.
då räcker sjklart en upp handen och ba:
Får man ta med sig en kompass? XD
Då börja ju typ alla asgarva. HAHA

Dagens roligaste nr 2:
Fortfarande i skolan. Jag och Maria gick in till några i åttan som satt i en "tårtbit" för max 4. pers. Först blev jag utsläng men jag gick tbx, då kom en lärare igen och då skulle en av åttorna försöka få mig att få vara kvar. Och hon ba:
Men hon räknas inte som en människa. XD
Gud vad vi skratta. Och jag lovar, jag tog inte illa upp (:

Dagens roligaste nr 3:
Hemma hos johanna. Satt och pratade lite och så helt plötsligt sa hon ba:
Han är ju man!;o XD 
hej asgarv. x)


Glad igen.

Kom nästan precis hem från johanna där kvällen spenderats. Men nu tar vi eftermiddan från början. Vid halv fem åkte jag och mötte johanna och matilda. Sen bar det vidare hem till Matilda. Dom skulle käka lite så då blev det lite te drickande. Sen skulle vi till fanna ip och spela fotboll och köpa godis av Frida som skulle stå i kiosken. Men självklart glömde vi bollen. Men vi trodde att det skulle finnas på fanna ip så då vände vi inte. Men sen fanns det ingen så när vi hade handlat klart hos frida, åkte j & m tillbaks och hämta en boll. Spelade lite fotboll, och jag kan ju bara säga att jag är ju självklart bäst på att göra mål (ett stort inte på det där). Det var match där oxå, herrarna spelade. Kan ju inte direkt påstå att det gick något vidare för dom direkt. Men jag satt mest och prata med frida, och ingenting slår jue våra samtalsämnen, idag vart det ämnet, Fotbollsstrumpor, vilket märke som är bäst xD Sen skulle hon hem, och då strax innan kom sara. :)  vi stannade tills halvleken var slut. Då var jag och johanna hungriga så åkte hem till matilda först för att hämta våra jackor osv. Sen åkte vi hem, käkade oh sen åkte jag till johanna. Och vi har ju liv, nöter rebubbled och skrattar (: asso våran humor slår ju allt! x) Sen blev det till att dricka te och kolla på Project runway (?) Sen vid kvart i tio var jag typ tvungen att åka hem. Nu sitter jag här och ska snart fixa me massa musik och sen sova (:
Btw, pappa laga min kamera ! :D:D så nu är jag mega glad igen, haha (;

Puss och godnatt :*

N

Lyckat.

Andra dagen i rad jag lyckas bli av med min telefon. Nu var det rektorn som kom och tog den -.- Skolan va väl okej, fast fick sån jävla huvudvärk på eftermiddan. Jobbade iaf mer än igår (y'  Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Johanna slutar snart så då kommer väl hon snart, och vi får väl se om saknade matilda kommer oxå (: Återkommer senare om dagen.

N


Bilder.

Det kommer nog inte bli så mycket bilder. Min kamera har ju gått helt sönder och min mobilkamera är verkligen sämst -.-
Men jag tror ni klarar er (:

Dagens låt 26/8.


Eskobar - Someone new

Nya jeans.



Mina nya jeans kom idag! :D

Eftermiddan.

Efter skolan följde syyster med mig hem. Vi hade tänkt att plugga men mkt vi plugga xD När vi kom hem blev det lite mellis sen fick vi för oss att baka. Så vi bakade chokladbollar, mums! Vi var nog bäst (a' Sen fick vi för oss att driva lite me folk, så då smsa vi me massa. Sen vid kvart över fem så skulle hon hem så följde me henne en bit. Precis när vi skulle cykla så började de regna, såå typiskt -.- Sen blev det middag o fixx till träning. Vid halv sju åkte jag till johannaew som i miss so much!! har inte setts sen i lördags (?) haha. Sen vare träning. Fanna p93 hade match där vi skulle träna så vi fick först ta en liten gräsplätt sen så vare en match som va slut så då tog vi den planen. När vi värmde upp kom en liten kille gående förbi oss och ba: fotboll suger, o skratta. Och han spela fotboll själv oxå, haha. Kom hem kanske vid kvart i nio och då blev det direkt att hoppa in i duschen. Fick även mina jeans (lägger upp bild) som jag beställt från ellos/josefsson förra veckan. Dom satt jättebra (: Blev lite städning, i vanliga fall hatar jag att städa, men ibland, framför allt på kvällar kan jag få för mig att göra det lite fint i mitt rum. Som tex en morron fick jag för mig att möblera, hahh. Och mamma målar jue min dörr just nu, så jag har ingen dörr :/ Men äntligen ska jag få en vit dörr ist för den fula gröna som jag har haft ända sen vi flytta in :o
Förlåt om det inte blir så mycket bloggade nu när skolan har börjat. Måste klara av målen osv. Men minst 2 varje dag ska det bli iaf :D

N

Skoltrött..

redan. Har gått totalt tre dagar i skolan, och pallar verkligen inte mer.
Iaf, skoldagen har verkligen gått segt idag. Vid elva åkte jag, matilda, rebecca, fanny, martina, maria, my och isabelle till donken. Blev cheeseburgare och glass. Och hon i kassan var ju helt skruvad, men det gjorde jue inte oss nånting eftersom vi fick totalt sex hamburgare extra typ (a) men vi fick allt så jävla sent, för vi var tvunga att vara tillbaka på skolan kvart i tolv. Sen trodde man att klockan var nästan tre, och så var den bara ett :/ Gick runt me alla olika. Efter ett tag gick jag o Sara till ngra killar. Prata lite osv. Sen kom jossan och så prata vi om den där felix som hon är typbästavän me (?) och så undra dom där killarna va han hette i efternamn, och då kommer dagens roligaste: hmm, efternamnet började väl på H, ja vet, HONGKONG XD haha så jävla kul (: Blev även av me min telefon, aaargh. Fick tbx den sen och märkte att jag hade fått 7sms .. Men nu hinner jag inte skriva mer, får bli mer sen för nu måste jag fixa mig till träningen.
Puss :*

N


Helvete oxå.

Nu är har min kamera tydligen gjort sitt. Min Canon IXUS 40 har vart med mig nästan överallt i tre år nu typ. Så nu kan jag inte klara mig utan en kamera. För nu idag, för typ fem minuter sen, när jag skulle stänga av den, så cpade den sig. Linsen åker inte in så långt som den ska, och så ståre typ E18 nere i vänstra hörnet. Jag får panik, hur ska jag kunna klara mig utan minälskling :'( ? Visst jag har velat haft en ny, och vet att jag inte kommer få en ny förns om ett år typ, så nu när jag inte har nån, vad ska jag göra då? :/
jag är så aargh :'(


Dagens låt 25/8.


Lady gaga - Just dance

Hej sämst kvalité på videon, men censurera det -.-'

Tröttast.

Ska nog sova snart. Men ska nog hinna med ett inlägg först. Skolan har ju börjat så då blir det jue till att gå upp runt sju, och jag är nog världens mest morgontrötta -.- Tog mig upp iaf, fixa mig osv. Sen blev det frukost och lite tv. Sen var jag tvungen att cykla för att möta sara och maria. Sen skola mellan kvart i 9 till halv 2. Efter det blev det bara hem och slöa, haha. Gick me mamma för att möta lillebror, och han måste nog vara den segaste ;o segare än mig jue, och då är man seg (a' Blev lite " försöka samla poäng @http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=89740 " och nej jag har jue mycke. Låångt ifrån ett presentkort iaf ;/ Nej men iaf, på kvällen skjutsade pappa ut mig o mamii till bresse, därifrån powerwalkade vi. 5.5km faktiskt tog nästan en timme menmen, nej nu ska jag sova tror jag.
Godnatt :*

N

Jag saknar mitt långa hår! :/


(Bilden är jättegammal)
Jag ångrar verkligen att jag klippte av mig allt hår nästan, klippte så att jag hade lite kortare än axlarna! Så nu vill jag ha det tillbaka! Men jag kan inte trolla, och ingen jag känner kan det så det blir till att sparaspara nu.

Aja nu ska jag sova.
Puss godnatt :*

Tjolahopp!

Kom precis ut ur duschen. Ska klä på mig lite kläder och fläta håret. Sen måste jag plugga klart :/ Skulle jue ha svart pist på den där jäkla hemkunskapsuppgiften, men klarar nog bara röd.. Så här ska det pluggas. Blir väl nåt inlägg till sen, men hade tänkt att lägga mig tidigt idag då, skola imorn ;/

N

Söndag.

Suck imorgon är det skola :/ Men iaf, vaknade halv tio imorse, av att mamma höll på inne i förrådet/ tvättstugan och borra lr nåt. Blev sur och gick upp och la mig i soffan för i mitt rum vare så jävla varmt ;o Halvsov upp i soffan tills pappa kom. Sen åt jag lite frukost och kolla på barnprogram, haha. Sen gick jag ner och bytte om osv. Bäddade även sängen , väldigt ovanligt :o Sen vid halv 1 blev det lunch, men jag va knappt hungrig. Strax efter 1 åkte jag o mamma först till återbruket. Sen till åhléns för att jag skulle köpa ny foundation, då fick jag me mig en concealer hem också och lite prover. Nu sitter jag här och ska väl snart kanske träffa lollo :) Blir säkert film och så, eftersom vi hyrde två igår och hann bara se på en. Ha en fortsatt bra dag, för de ska jag ;)

N

Shoppat.


Blev en sväng på åhléns med mamma. Köpte då Dream matte mousse fondation och concealer.
Dom hade extra pris så foundationen kostade bara 89:- istället för 120:- och concealern kostade 59:- istället för 80:-.
Och jag hade ju presentkort där satt, så jag passade på. Haha

Dagens låt 24/8.


The Wreckers - The good kind

-.-'

Sitter uppe själv. Har ingen aning om varför jag är uppe, har ju ändå inget för mig så då skulle man ju kunna gå och sova, men det kan inte jag. Sitter här framför datan och gör verkligen ingenting, eller jo, nu skriver jag ju här men annars. Får väl snart försöka krypa ner i sängen, även fast jag är hur pigg som helst. Annars kommer jag aldrig upp imorgon, haha.
Puss och godnatt :*

N

Dagens låt 23/8.


Jay MF - My time

Nya tröjor, ja tack!



Dessa kläder skulle inte sitta fel i min garderob. (:


tjugotredje augusti.

Kom hem för kanske en halvtimme sen. Kvällen har spenderats hos Lollo<3 Vi möttes vid fannahandlarn runt sju och då hyrde vi två filmen och köpte godis. Vad filmerna hette kommer jag inte ihåg (hej dåligt minne xD). Efter som hon hade glömt sina nycklar där hon hade ätit och hennes föräldrar var kvar där. Så vi åkte dit och hämtade hennes nycklar, då fick vi även glass (: Sen åkte vi till Lollo och fixade lite innan vi kollade på filmen. Vid tio var filmen slut och då va jag tvungen att åka hem :/ fast filmen var bra iaf. Imorgon ska vi se nästa film vi hyrde, får väl hoppas att den är bra den me.
Nu sitter jag här och ska tanka hem lite låtar från tobbeno1.se. Är det nån mer än jag som inte kan ladda hem låtarba via de man ska klicka på? Mina filer blir ingenting, det står att dom är 0kb stora och det går inte lyssna på dom. HJÄLP MIG! Men har du samma problem som jag, hör av dig.

N

Lördag.

Blev ingen match idag. Istället vaknade jag upp med Johanna och Sara vid kvart över tio imorse. Johanna tog datan typ direkt och börja nöta bubble struggle 2, haha. Vi bytte om och så sen gick vi upp och åt frukost. Sen fixa vi oss lite och ännu mera data. Kollade även på OS. Sen vid halv två typ lagade vi lite lunch. Lollo kom efter det sen också. Vi gjorde inget speciellt. Vi kvart över tre åkte Johanna och Sara hem. Då nötte jag och lollo sönder bubble struggle 2, hahah. Det gick jue verkligen bra, lr hur? (: Hon åkte sen vi kvart i fem för att hon skulle bort och äta. Men hon ska komma tillbaka hit sen :D Nu gör jag inte så mkt. Lyssnar på musik och sånt.

N

Hemstudiedag tre.

Vaknade vid kvart i tio i morse av att mamma dammsög hela huset. Orkade inte gå upp då låg och drog mig till halv 11 typ. Gick upp och åt lite frukost och sen så försökte jag plugga. Gick inget vidare. Men vi två ungefär (?) kom syyster m. nästan hela familjen hit. Fikade lite och kollade på OS. Gick inge vidare för Klüft i längdhopp. Sen gick jag och sara ner och pluggade. Tog ganska så lång tid, och det gick fortfarande inge vidare. Vid fyra kom Johanna hit. Saras data börja lagga satt det hon hade skrivit, vilket var typ 1 sida, blev inte sparat. Stackare ;/ Sen skulle dom hem för att äta, och jag med. Dom kom tillbaks sen, dom ska sova hos mig. Vi drog först direkt till coop och köpte en varsin 1½ liters läsk och godis. Och johanna hade inga pengar kvar och saknade en 50öring, och hon i kassan va så jävla snål och kunde inte bjuda på det. Sara hade inga pengar kvar och jag betalade jue me kort så då hade de jue bara blivit krångligt. Då vare en kille som stod bakom som gav johanna en 50öring. Sen hem en kort stund, sen åkte vi till bahcohallen för att kolla på hockey. Efter en halvtimme ungefär kom bästavän och minfridaao. Vid tio drog vi hemåt och nu sitter jag här och ska snart hitta på ngt kul med mina tjejer<3. Hittills har vi iaf flätat hela håret, hahh. Försök ha roligare än oss.

Puss :*

N


Plugg plugg plugg -.-'

Sitter och försöker plugga just nu. Nånting om husmanskost. Fattar verkligen ingenting. Allt annat är ju typ klart.
hjälp mig?

N

Dagens låt(ar) 21/8.

 
Colbie Caillat - Midnight bottle


Colbie Caillat - Realize


Colbie Caillat - The little things

Hemstudiedag två.

Blev väckt av att pappa skickade sms fem i åtta imorse. Dåligt sur jag blev på honom! Men lyckades iaf somna om så gick upp vid 11 ist. Åt lite frukost och klädde på mig sen bar det iväg till öb, maxi och willys med mamma. Vi handlade lite och vi halv ett kom vi hem. Lagade då lunch. Kyckling och snurrade strips (vet inte vad dom heter). Sen kollade vi lite på OS innan jag var tvungen att plugga. Skulle skriva nå jävla brev till mig själv när jag går ut nian. Och fan va tråkigt det va. Jag är inte ens klar. Imorn får jag skriva klart det och göra hemkunskapsuppgiften. Det blev ju ett himla oväder här i Enköping också. (sorry för ingen uppdatering) Spöregnade verkligen och åska och blixtra. Jag som verkligen hatar när det åskar och blixtrar. -.- Så jag gjorde ingenting direkt då. Satt och kolla i en ikea katalog medans mamma var och hämtade lillebror på fritids. Och då när jag sitter i köket blixtrar de ju till så att det känns dom om blixten var precis bredvid mig. asläskigt ju! Sen på kvällen var det iaf fotbollsträning. Och då regnade det inte. Vi hade "gästtränare", Lollos pappa (: Det var ganska jobbigt faktiskt, men kul. Löpträning, pyttelite styrketräning och typ två-mot-två. Sen var det stretching (stavning?). Efter det blev man nerbrottad och brottade ner andra i ler/vattenpölar xD Jag och några till slängde oss även i värsta vattenpölen så att det blev som en våg, hha. Jag och johanna va iaf lite smarta o bytte om till lite torrare kläder efter. Kom hem sen vid strax innan nio och då blev det till att hoppa in i duschen. Nu ligger jag här i sängen med datorn och mobilen i största hugg, hah. Men ska kanske looka på ett avsnitt av one tree hill (:  

          
                                                               

N          

Dagens låt 20/8.


Katy Perry - I kissed a girl

Onsdag.


Sitter här och för över låtar till mobilen och för över bilder från mobilen till datan. Haha, har inget bättre för mig. Iaf, vaknade vid åtta imorse (tror jag), men eftersom jag har hemstudiedagar nu så försökte jag somna om. Gick inge vidare i den värmen som var i rummet. Tillslut halvsov jag iaf, gick upp sen vid tio för att äta frukost och fixa lite och så. Sen vid kvart i 11 åkte jag och mamii till min skola för att jag skulle ha utveckligssamtal. Satte upp mål för terminen och blablabla.. Tog väl ungefär en halvtimme kanske. Sen åkte vi till ö.b en sväng och sen coop för att handla. Kom hem vid tio i ett och då kokade jag lite nudlar (som smaka snusk!) till lunch. Sen vare dags för hemstudieuppgifterna. Gjorde dom två första uppgifterna som var att träna på gångertabellen upp till 10 sen rita ett fantasidjur och sen skriva en förklaring om hur den ser ut. Har två kvar som ska göras imorn så jag kan vara helt ledig på fredag. Vid tre åkte jag till bästavän. Tittade lite på One tree hill och sen åkte vi till stan. Kolla lite där, och jag blev shoppingsugen, men hade ju inga pengar me mig så inget handlades. Sen åkte vi tillbaka till henne och prata lite och satt lite vid datan. Sen åkte vi hem till mig för att jag skulle äta. Drog sen vidare till coop och köpte nå nacho cheese snacks och vidare till bästavän igen. Där blev det lite one tree hill. Sen massa prat och flummighet, haha! Vid halv tio åkte drog jag mig hemåt. Sen dess har det inte hänt nånting faktiskt. Ska väl lägga mig och lyssna på lite musik och så.

N

Match.

På kvällen idag blev det till att kolla på när tjejerna spela mot fanna f96 med Ida. Självklart vann mina tjejer med 4-0 oxå. Asbra spelat. I helgen väntar även en till match, men den får ni veta om då (: Nu sitter jag här och lyssnar på min favoritmusik, ska nog ladda in lite nytt i min ipod och telefon oxå. Annars händer det nog inte så mer ikväll.
Men nu vill jag fråga er läsare, vad tycker Ni om bloggen? Är det nånting jag ska ändra på osv. Svara ärligt som kommentar!

N


Dagens låt 19/8.


Laurel music - No one wants forever

Första skoldan.

Skulle gå upp vid tjugo i sju imorse. Orkade inte så hade tänkt och sova i tio min till. Så ställde klockan (trodde jag) men det hade jag inte gjort. Så när jag vaknade sen klockan halv åtta, tog jag telefonen och såg att alarmet stod på tio i åtta. Så jag hade ställt det fel så då fick jag skynda mig upp för att hinna. Klädde på mig, sminka mig och fixa håret. Det blev helt fel så det tog jättelång tid. Vid kvart över åtta åt jag frukost, stressa som fan för att hinna. Sen stack jag och mötte Maria och syster. Cykla till skolan, asfort, även fast vi inte hade bråttom. Sen vare bg som vänta. Fick nya loggböcker, skrivhäften, pennor och sudd. Sen på nå informationssak om vad vi skulle göra på hemstudiedagarna. Efter det gick jag mest runt med olika personer osv. Jag matilda och karin försökte även få våran lärare att vi skulle få gå till donken, men nej, nästa vecka sa han bara. Även fast alla andra 7or fick.. Efter skolan skulle jag ha vart me Johanna, Frida och Matilda. Men dom svara inte så jag åkte hem direkt. Och sen vid kvart i fyra ringde Matilda upp och ba: va ville du?
Så jag bestämde mig för att va hemma för annars hade jag bara typ hunnit komma upp till henne och sen hem igen. Prata nyss med bästavän i telefonen. Hon va tvungen att lägga på för att kunna fixa till matchen. Ska nog snart äta och sen vid strax innan sju blire till att åka till idrottsfältet och kolla när laget spöar 96orna med ida. Så möt mig där? (:

N


Dagens låt 18/8.


American Hi-Fi - The art of losing.

Sista (riktiga) lovdagen.

Sista dagen har spenderats med tjejerna. På kvällen var vi ute och åt pizza på Torino. Sen blev det en liten sväng på stan också innan dom stängde. Jag kom hem vid halv 8 ungefär, skulle städa. Men jag fick med mig två filmtöntar, så dom gjorde mig lite sällskap och kollade på film medans jag städa. Men några ord fick dom ur sig iaf, som typ "AAAAAA". Vid kvart i nio åkte dom hem sen för jag skulle duscha. Efter duschen ringde jag bästavän och prata lite. Först i typ en kvart o då kom mamma o avbröt oss. För hon ville prata me mig. Sen efter en liten stund, som var en lång stund ringde jag tillbaks. Och då prata vi lite längre. :) Nej men nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag föna håret och sen blir det till att gå och lägga sig om man ska orka upp imorgon. Det är ju kanske inte så smart och försova sig första dan, haha. Men bli inte förvånade om jag skulle göra det :o Juste vi kolla lite på OS oxå. Fan va synd att Susanna Kallur rev i semifinalen.. Jag tycker att hon kunde ha vunnit och sen gått vidare till final och tagit OS-Guld. Haha, det hade vart bra. (:

N


Sista dan.

Vid halv åtta imorse vaknade jag upp hos Johanna. Då gick vi upp och åt frukost och fixa oss. Kollade lite på OS oxå. Sen vid strax innan nio åkte vi upp till Sara. Var där vi nio och då hade hon precis gått upp, hhah. Sen spela vi lite spel. Vid halv 11 åkte vi till ica och köpte nudlar, sen drog vi hem till johanna och åt. Lollo kom oxå då. Sen åkte vi hem till mig och kolla på film. När filmen var slut kom även Felicia och Frida. Gjorde inget speciellt och nu ska jag snart platta håret, när frida har plattat hennes klart. Sen snart kommer även Matilda. Vid fem ska vi hem till felicia för att hon ska hämta lite pengar, sen ska vi käka pizza på torino. Btw, jag svarar inte på sms, min 6a är cp så ni får ringa om de e ngt ;)

N

Jag saknar!

Dalecarlia cup 2008 <3


Iaf, syster åkte för en stund sen, kollade på skräckfilm tills hon åkte, Shutter. Kan väl inte direkt påstå att den var läskig då menmen. Innan det var vi på donken, och åt glass. Hon tog en McFlurry bilar och jag nån chocolate dream, den var inte den godaste då menmen. Efter ett tag kom Rebecca W, Karin, Rebecca T och Isabella. Så vi satte oss och gjorde dom sällskap. Sen vid tre åkte vi hem. Cyklade fort som fan, för de regna ju. Sen så nu ska jag laga lite mat och så får vi se om syster kommer tillbaks hit sen igen.

N

Sista helgen.

Då var det sista dagen i sista helgen på sommarlovet. Och på tisdag börjar skolan. Hittils idag har jag varit och kollat på fotboll. Esk - håbo, som esk vann med 4-1 vare va? Var och kollade med syster, lina och anna. Trevligt, även fast matchen inte var den roligaste. Sen drog jag hem och käka lite och snart kommer syster hit igen och så ska vi åka till donken, hah. För dagen är ju inte slut än. :)

N

Ny digitalkamera - ja tack!

Just nu känner jag att jag är i behov av en ny digitalkamera. Min är ju trotsallt tre år. Den jag har nu är en Canon ixus 40 och jag skulle inte direkt tacka nej till en Canon ixus 80 is direkt. För det är den jag vill ha ;) Fast en systemkamera skulle ju inte heller sitta fel.


Godnatt.

Nu ska jag titta på min favoritserie, One tree hill och fixa naglarna. Sen ska jag sova (: För imorgon är det en ny dag. Godnatt gull '

N

Godissugen?

Få helt gratis godis här! Samla poäng och godisar. När du kommit upp i 11 godisar kan du klicka hem dom så kommer dom hem till din brevlåda inom 2-5 dagar. Smart va? Bästa sidan för gratis godis. :)


- Ja, tack!


Denna kofta från hm skulle passa bra i min garderob.
Lite längre modell, blir perfekt till leggings i höst! Den ser bara såååå mysig ut.

Pris: 298:-

Dagens låt 16/8.


Butch Walker - Mixtape

GRATISBIO.SE

Vill du ha en gratis biocheck eller ett gratis presentkort? Gör som jag då. Registrera dig på Gratisbio. Det är en sida där du samlar poäng genom att: 

* Trycka på länkar

* Utnyttja erbjudande på t.ex. tidningar

* Eller är du sugen på att shoppa? Gå in på sidor som Ellos, La redoute, Haléns mm. och få poäng på det du handlar.

För att beställa en biocheck går det åt 400 poäng och presentkorten finns i olika summor. 300kr - 1000 poäng, 500kr - 1500 poäng och ett presentkort på hela 700kr går det åt 2000 poäng.

Så passa på, om du registrerar dig på Gratisbio härifrån så får du 25 extra poäng, alltså får du 75 poäng istället för 50. Bra va? Och det bästa är ju att det är helt gratis! En toppen sida om du frågar mig och annars skulle ju inte jag ha blivit medlem. Jag rekommenderar den grymt. Glöm inte att skriva nathalieha i värvare-rutan ;)
 


Match.

Vaknade vid kvart i nio med johanna bredvid mig utav väckarklockan. Var tvungna att gå upp tidigt för hade matchsamling klockan 10. Så gick upp och gjorde frukost, skulle koka gröt, men den blev nog äckligast, typ som gelé lr nåt. Bläää. Men vi tvinga i oss de ändå. Sen vid tjugo i 10 åkte vi förbi hos johanna, för hon hade glömt schampo och så.  Sen skulle vi möta Matilda men hon hade redan åkt när vi kom dit så då åkte vi till idrottshuset, där vi skulle samlas. Bytte om och gick sen och värmde upp tills ungefär 11 då matchen började. Spelade mot Bälinge. Efter första halvlek låg vi under med 0-1 men i andra halvlek kom vi sen igång och gjorde 3mål så matchen slutade 3-1. Vinst till oss så ligger 2 i serien nu. Nu på eftermiddan får vi se vad jag hittar på, kanske skulle träffa sara ett tag, om jag orkar. Är rätt trött nu. Ha en fortsatt trevlig dag (;

N

GRATIS MAKE-UP!



Det enda du behöver göra är att registrera dig på denna länk. Sedan är det bara att värva fler medlemma och klicka på länkar eller beställa saker via dom olika länkarna. Det är enkelt. På så sätt samlar du poäng. När du kommit upp i 400p kan du beställa ett presentkort på kicks laddat med 150kr. Om du vill ha 250kr i presentkort måste du samla till 600p. Det är helt gratis. Ingenting kostar. Helt fritt. Så för att bli medlem trycker du på bilden högst upp i inlägget.

Shopping.

Gick upp redan vid åtta imorse. Skulle ju till västerås för shopping. Käka lite frukost sen blev det en snabbis in i duschen medans mamma va och lämna bror på hockeyläger. Bytte om och fixa lite sen vid tio kom Lollo och Ulla-Britt och hämta oss. Åkte först till hälla för våra mammor skulle till ikea, då passade vi på att kila iväg till hälla shopping ist. Hittade inget där så sen innan vid drog in till västerås city blev det lite mat på pizza hut. Väl framme i västerås blev det massa shopping. Så vid fem kom jag hem med, skor, skinnjacka, jeans, ett marinblått brottarlinne och sockor. Tog det lite lugnt, var astrött. Sen kvart i sju skjutsade mamma upp mig till fotbollsträningen. Efter det hände i stortsätt ingenting.

N


Dagens låt 13/8.


Kid Rock - All summer long

Bilder från Matildas födelsedag.

 

Onsdag.

ÄNTLIGEN ÄR MIN DESIGN TILLBAKA ! :D

lyckades gå upp lite tidigare idag, vid 10. fixa lite och så sen vid 11 kom syyster hit (: prata en massa för vi har ju inte setts på typ, evigheter? Sen fick vi för oss att cykla, rakt fram cykla vi och tillslut hamna vi vid hamnen. Vi hade ju ingen aning om vad vi gjorde där så då drog vi till intersport ist. Titta lite sen åkte vi tillbaks hem till mig och laga lunch. Efter lunchen micrade vi marshmellows (stavning?) och kollade på OS. Precis när vi satte oss i soffan hände en liten olycka, smarta jag, tappar dosan i marshmellowsen så att hela den blev helt kladdig xD fast som tur var fick jag bort allt. Sen börja vi prata om grönan och tänkte dra dit nästa fredag me kanske ngra till ;) trevligt trevligt får vi hoppas att det blir. Vid strax efter fem mötte vi lollo och johanna och cykla upp till fanna ip, när vi väl var uppe där så visade dig sig att dom hade flyttat matchen till idrottsfältet, så då köpte vi lite godis i kiosken och cykla ner dit ist. Matchen slutade 1-1 mellan fanna bk p95 och håbo. Åkte hem och käka lite sen bar det vidare till johanna och sen idrottsfältet där vi sen mötte sara och spela fotboll. Efter ett tag kom lollo oxå :) Ringde ngra för att försöka få dom dit men dom vägrade så tillslut åkte vi upp till fanna ip och spela me dom ist. Kom hem nu för en liten stund sen och tänkte kolla på nån film sen försöka sova. Blir förmodligen tvungen att gå upp ganska tidigt imorgon för att hinna duscha och så innan jag lollo mams och ulla-britt åker till västerås o shoppar ;)

N

Jahapp.

.. det här blir då det sista inlägget tills jag får tillbaka det "orginala utseendet" på bloggen.

Dagen har till största del bara spenderats hemma. Tittade på fotboll :D, och simning (som bara är föööör tråkigt -.-). Sen vid två följde jag me mamii upp till stationen för hon skulle ta bussen till jobbet. Så då hade jag tänkt att köpa en tidning, men såklart hade dom ingen som jag ville ha så det slutade med att jag gick vidare till fannahandlar ist. Där köpte jag Frida tidningen och gick hem igen. La mig i soffan o kolla på fotboll samtidigt som jag bläddrade igenom tidningen. Sen blev det datan en stund innan träningen oxå. Vid kvart i sju cyklade jag till lina sen vidare till träningen. Kom hem sen vid nio. Och guud så ont jag har i mina lår! Nej nu har jag inge mer att säga, så jag säger väl godnatt. För snart tänkte jag försöka sleepa lite, för imorn äre en ny dag satt. ;D

N


HJÄLP!!

Nu äre så att min blogg har blivit helt cp :s Det är ju bara massa text och ingen design. Man ser "det riktiga" om man trycker på "permalink" vad ska jag göra ? hjälp mig!

Slapp-dag.

Vakna idag först vid kvart i nio ;o av att pappa ringde, och jag reagerade ganska segt så när jag kom upp, så hade han lagt på -,-' så jag tog med mig telefonen ner och gick och la mig igen, en timme senare kommer mamma ner och säger hejdå, för hon skulle åka o jobba. Sen somnade jag om och vaknade sen vid 11. Gick upp och städa lite, sen åt jag och kolla på tv. Men det va inge bra på tv så jag fixa lite te, och gick ner o la mig o kolla på one tree hill ist. Så så har min dag sett ut. Nu ikv får vi se vad som händer, ska väl försöka ut och springa en runda.

N

1.

Har du på dig idag? Just nu: Pyjamas tröja.

Har du kramat någon det senaste dygnet? aa

Har du pussat någon det senaste dygnet? aa

Har du för frisyr? Utsläppt

Har du husdjur? nej . :)

Har du pallat äpplen? nej

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? nej

Har du ätit senast? potatis och kyckling

När vaknade du i morse? kvart över 10

När skrattade du senast? idag
När var du på fest senast? i fredags.

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? ja vet inte.

När fick du ditt senaste sms? för en timme sen kanske

När är du född? 1995

När tog du studenten? har inte tagit studenten


Vem kramade du senast? kusin

Vem pratade du med i telefon senast? jag vet inte (a'

Vem skulle du vilja se ut som? jag vet inte.

Vem fick du present av senast? kusinerna

Vem gjorde dig arg senast? Oliver

Vem sjunger det du lyssnar på nu? jag lyssnar inte på nåt.

Vem bor du tillsammans med? mam, pap & bror

Vem vill du kyssa nu? jag vill inte kyssa nån just nu ;)
Vem spelade du tv-spel med senast? bror I think ;b

Vad väljer du, glass eller godis? beror på

Vad väljer du, morgon eller kväll? kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? hm, både och? (A)

Vad väljer du, katt eller hund? hund

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon

Vad väljer du, sova eller sex? Sova.

Vad väljer du, sola eller bada? Sola

Kan du laga mat? Ja

Kan du göra volter? njae, lr på studsmatta ;b
Kan du köra bil? nej

Kan du ditt eget mobilnummer? Ja.

Kan du säga hur många du har på msn? 300 kanske?

Kan du säga vad klockan är? 00.52


Ny kategori - listor.

Endast för att fördröja tiden. Haha xD


Matildas födelsedag.

Nu ska jag försöka berätta om Matildas födelsedag, där jag, frida, johanna, felicia, lollo och linn spenderade dagen och natten. Vi kom dit vid två ungefär. Hon öppnade dörren och där stod vi (som är johanna lollo felicia och jag) sjöng tre lr fyra verser av jag må hon leva, när vi sen kommit upp med väskorna o så, började hon öppna sina presenter. Av oss, (som fortf. är johanna lollo felicia och jag) fick hon, en mini hårborste, handkräm i en miniförpackning, en hund med typ badskum, en sminkborste, en mugg & en skål med nån fågel på (glömt bort va de heter xD), fyra ljus, deoservetter och en tom&jerry figur xD sen blev det massa buus. Vid fem åkte jag hem för jag va tvungen att äta hemma o så för att fira minbror som fyllde 9 den 6/8. Sen blev det att åka tillbaks till matilda. Dom hade vart å köpt cider så självklart ville jag oxå ha det då, så då följde frida, johanna och lollo med mig dit. Köpte 2 cider och sen åkte vi tillbaks till matilda. Då blev det tårta ! :D en jättegod chokladtårta typ, med chokladmousse och daim och massa gott (: Senare på kvällen sen kolla vi på film, snake on plane, den var väl okej, lite äcklig bara. Sen blev det mer skoj och tillslut skrev vi massor på varandra oxå ;d så det var ingen som kom hem utan klottrande ben, mage eller armar xD senare på natten blev det yttliggare en film, die hard 4.0. Såg inte mer än kanske 10/15 min, sen somna jag. Vakna sen ngra gånger, med typ halva kroppen under matildas säng. xD för jag, felicia och johanna delade på en dubbelmadrass, vilket var väldigt trångt. Sen vid 12 vakna jag en sista gång och gick ut och satte mig vid johanna på matildas balkong tills alla andra vakna som var strax efter. Så mycket mer hände inte sen.
Tack för en super rolig dag+natt med mkt skratt med just er tjejer <3

btw, bilder kmr förmodligen imorgon.
N

080808.

Hittills av dagen har gått åt till att fixa massor bara. Ska snart möta tjejerna (tror jag?) sen fortsätter vi vidare till födelsedagsbarnet Matilda där resten utav dagen kommer att spenderas. Sen ska jag hem till middan o fira min bror, som fyllde 9 i onsdags. Och sen tillbaks till Matilda, där natten kommer att spenderas. Kameran är med så bilder kommer imorgon förhoppningsvis. Ha en bra dag, för de tänker jag ha (:

btw, epcupen är inställd ;/ pga det cpvädret så är alla planerna i kommunen avstängda :/

N

GRATTIS GUMMAN! <3


Grattis på tonårsdagen, älskling! <3

ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva uti hundrade år,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år.
hipp hipp hurra hurra hurra hurra.


Torsdag.

Vad vare jag sa, jag orkade knappast gå upp nio för att springa, så jag sov till halv 11 typ ist. Mycke skönare! Jag fick städa ist -.- Dammsuga mitt rum o fixa på lillatoaletten. Men det gick rätt fort. Sen vid två kom Lollo hit och vi bar vidare till stan, där vi skulle träffa Johanna och Felicia. Fast först gick vi till intersport för att jag skulle lämna tillbaka Andreas present. För jag hade ju vart så smart att köpa i vuxenstorlek -.- Haha. Sen gick vi vidare på stan i jakt efter presenter till Matilda, som fyller år i morgon. Och vi hittade lite saker, fast dom får ni höra om imorn, för hon kanske ser, haha. Matilda, Frida och Linn var oxå på stan, så när Matilda kom in på JC så tryckte vi ihop oss så att hon inte skulle se va vi hade köpt (a) haha, tuur att det bara var vi där då (; En glass (idag igen) blev det även. Jo och jag har normala kompisar, vad ska vi inte gå in på. Tss. Vid fyra drog alla hem till sig, slog in presenterna typ direkt, sen fick jag börja laga mat. Fixade sen till träningen. Vid tjugo i sju åkte jag till Johanna, där även Felicia va, för att sen åka upp till fanna ip. Kom hem från träningen vid 9, bakade kladdkaka. Haha, nej men min bror fyllde ju år igår, och han var inte hemma så vi ska fira honom imorn och sen på söndag får han gäster. Nu ska jag väl ev. nöta lite oth, för att jag har blivit beroende :o sen sova.

N


Dagens låt 7/8.


Sibel - Make believe

Dagens låt 6/8.


Bethany Joy Lenz feat Tyler Hilton - When the stars go blue

Onsdag.

Först och främst vill jag säga: Grattis lillebror, 9 år nu ;) <3 Sen vill jag oxå tillägga att jag ska bli bättre på att uppdatera. Men vi får väl se hur det går med det. Idag har jag iaf vart med lollo (: Det var stan som gällde. En present till bror (som ska bytas) och ett par flip-flops inhandlades av mig och lollo köpte ett minneskort till telefonen. En glass på torget blev det oxå och sjklart massor av prat och skratt. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och nött one tree hill, som alltid. Blev även en sväng till fannahandlarn, tja tjockiis. Imorgon bitti hade jag tänkt att ut och spring, om det inte regnar (: men vi får se hur det går, om jag orkar gå upp 9. Ni som känner mig vet hur morgontrött jag är (a)

N

Tisdag.

Idag har ingenting hänt faktiskt. Nött lite One Tree Hill bara, är på avsnitt 6 i tredje säsongen på bara nån vecka :o
Hahah. Ikväll, eller om en timme blir det fotbollsträning, första gången efter dalecarlia. I helgen väntar EP-Cupen också. Kul kul. :)
men nu måste jag byta om och fixa till träningen.

N


Dagens låt 5/8.


Yael Nami - New Soul

Linköping.

Då ska jag sammanfatta helgen som var.
Började med att i fredags vid halv sex åkte vi hemifrån mot linköping. Stannade på sibylla o käkade innan vi lämnade Enköping. När vi skulle börja resan mot linköping kommer mamma på att döörren till förrådet inte är stängd lr låst. Så då var vi ju tvungna att åka tillbaks hem igen. Sen började den tråkiga två timmars långa resan. På kvällen när vi va framme packade vi bara ut sakerna ur bilen in till mormor sen bar det vidare till mina kusiners farfar. Träffade dom ett tag och sen vid halv tolv kanske klockan va så åkte vi tbx hem till mormor. Blev väckt vid tio i nio dagen efter, på lördagen. För att vi skulle åka o bada. Det var ju sämsta vädret så bada ute kunde vi ju inte göra, det var ju alldeles för kallt. Så vi fick vänta typ en timme innan vi fick komma in till inomhus badet. Var där kanske i 1½/2 timmar. Åkte sen o åt innan vi skulle tbx till deras farfar. Där blev det grillning och kräftskiva på kvällen. Rätt kul faktiskt, fast förra året va nog roligare ;) Åkte hem sen vid halv 1 kanske klockan va (?) Gick o la mig och somna nästan direkt. Söndagen går rätt snabbt att sammanfatta. Träffa kusinerna en stund - Lunch där - Hemresa.
Tack för en trevlig helg även fast det var sämsta vädret (;

N

RSS 2.0








Bloggtoppen.se