Börjar om på nytt!

Nu ska jag ta tag i bloggandet lite mer, men då ska jag byta blogg, så från och med nu, bbesök: nathaalieh.blogg.se ist :)


Ett nytt försök..

efter snart en veckas uppehåll. Har börjat med en ny design, som just nu ser ut som ett helvete (iaf på min dator), det ändras ju inte heller! Sånt blir jag sur på! Men men, ska väl snart packa ihop some stuffs, för natten kommer spenderas hos Sara, får väl se vad vi hittar på ikv. Så någon mer update än nu blir det nog inte. Ska försöka slänga in en dagens låt nu innan gör packar.
Imorse fick jag iaf sovmorgon till halv nio pga skulle till tandläkarn klockan 10 så tyckte då att det var onödigt att åka till skolan på morgonen. Väl hos tandläkarn blev det till att laga det ena hålet. Fick bedövning ju så hade ingen känsel o kände mig alldeles uppsvullen resten av dagen, det släppte inte förns vid halv 3.
Nu ska jag antingen packa och byta om, eller så ska jag fixa lite med min design, a vi får se hur det blir.
Puss :*

Ny design, påväg!

Nu äre så att jag hade tänkt att göra om bloggen, så jag får ursäkta hur ful den kommer att vara nu ett tag. (:
Välkomna tillbaks sen med ett helt nytt utseende.

Dagens låt 6/9.


Ironik - Stay With Me

Girls just wanna have fun.

Precis vad vi hade igår.
Började me att vi kom dit vid fem, då Lollo började öppna presenterna. Pratade massor o käka nachochips, sen vid sju va väl klcokan, då kom matilda. Fixade maten och åt, jättegott :) efter en stund blev det tååårta också, jättegott det med. Sen senare blev det film också. Blood christmas, eller vad den hette. Usch vad äcklig!, nej den ser jag inte igen. Vid halv 1 somna vi. Vid tio över 9 imorse blev vi väckta. Gick upp och åt frukost, sen blev det till att gå o lägga sig igen och kolla på Happy Feet, jag lovar världens gulligaste film! (a' Sen var vi tvungna att fixa oss o äta lunch. Vid tio i ett åkte vi ner till idrottshuset för matchsamling. Vid två började matchen, slutade 10-1 till oss! :D asbra spelat tjejer. Sen nu sitter jag bara här och är hur trött som helst så kvällen kommer nog bara spenderades hemma. Men nås på telefon, alla pratsugna :)

N

hej dåligaste uppdateraren -.-

Nu äre så att jag har ganska mycke i skolan osv. Så det kanske inte blir så mycke härifrån, men jag lovar jag ska skriva, så fort jag känner för det. Men bara för det får ni inte glömma bort att kika in här ibland, för vem vet :)
Helgen kommer iaf, bli väldigt lyckad tror jag, bilder kommer jag att återkomma med.

N

Tjoho!

Skolan först till tre. Sen blev det till att försöka skynda sig, men det gick ju inte eftersom Syster hittade inte sin cykel :o men efter en stunds letande hitta vi den:) cyklade hemåt, för att träffa johanna. Hon stod utanför mitt hus o vänta på mig (a), vi gick in, pratande o va datannnördar, like always (: sen skulle hon hem vid halvfem, då käka ja lite o bytte om. Nu sitter jag här o har ingenting att göra. Ska nog ringa johanna o höra om hon är klar.
nu ska jag kila, för snart blire fotbollsträning! :D ha så kul, för de ska jag.

N

Dagens låt 4/9.


Mr Big - To be with you

Onsdag.

Nu tkr jag verkligen att det kan bli fredag :) för då blire tjejerna hemma hos lollo, som fyller år ! :D:D

men iaf, skolan idag då. jobbade matte hela förmiddan, sen blev det lunch, bläää. Efter det var det informationssak om kurserna. Astråkigt dårå.. Sen gick jag runt lite med folk, innan det blev idrott. Bytte om o så på magasinet, innan vi cykla till fagerskogen. Vilma sa att hon hitta, och det gjorde hon. Men det blev jue värsta omvägen -.- haha :) sen väl där, så skulle man springa, 2,5km x2. 5km totalt. Fast jag, my o vilma orkade inte de, så vi gick nästan hela vägen, förutom kanske första kilometern, kom väl i "mål", med tiden 47min -,- vi kunde ju ha gjort det lite bättre. aja. Sen sega i omklädningsrummet, o bg. Sen sluta, så åkte man hem ett tag. Stan med Matilda, Johanna och Frida, för att köpa presenter till Lollo :D Vad kan jag ju inte avslöja, för att då kanske hon läser här, tss. Vid sex, då vi hade köpt allt, var johanna tvungen att åka hem, så då gick vi andra till torino, för att käka. Blev kvar där till kanske halv nio? Trevligt hade vi iaf (A) följde sen med upp till matilda, och sen när jag o frida skulle åka sista biten tsm, träffar vi Jossan o Pauline, och grattis pauline som fyller år idag :) pratade en stund med dom, och sen for jag hem. Nu ska jag snart gå till säng o sova. Så jag kanske orkar gå upp liiiiite tidigare imorn bitti.
Puss godnatt :*

N

Match!

Vid kvart i fem for jag, far och bror upp till fannaip, för att dom skulle stå i kiosken, och såklart var jag tvungen att hjälpa till -.- var inte där länge alls, vid halv åkte jag till matilda, där frida och johanna även var. Johanna skulle hem, och då åkte vi andra ner till idrottshuset för matchsamling, var typ 20min tidiga bara (A) Sen blev det ombyte till match kläder o uppvärming. Match mot lagunda, dom hade fan blivit bättre än sist :o men vi kom iaf glada hem med en vinst på 10-2 :) nu sitter jag här och ska snart gå och sova. är riktigt trött.
så..
Puss godnatt :*

N


Tisdag.

Tråkskola idag, de 2första timmarna tillbringades ute i boffen, för att lägga till musik till animerade filmerna vi gjorde förra året, gjorde nästan ingenting, var bara sååå tråkigt! Sen blev det lunch, de va blodpudding, så då drog ja matilda o karin hem till mig o gjorde nudlar ist :) sen vare bara tbx till skolan igen, pluggade faktiskt riktigt bra på eftermiddan, blev helt klar med mitt referat o spanskan. Sen hem o packa och nu måste jag gå, för att laga mat.
Men ikv blire match, klockan sju på idrottsfältet, be there enköpingsbor :)

N

RSS 2.0








Bloggtoppen.se