Dagens låt 31/7.


Star Pilots - In the heat of the night

Sthlm.

Hann inte uppdatera igår för att jag sov hos matilda natten till igår och sen vare bara hem och fixa sen med tåget till sthlm. Iaf idag har jag städat massor hos farmor och sen vart på nå badställe me finaste svenska vattnet jag nånsin vart vid. Det var alldeles klart! ;o Om ni undrar vf jag har städat massa, äre bara för att få pengar (; haha. Imorn får vi se om jag hinner blogga nånting för jag kmr hem vid tolv sen måste jag duscha, fixa och packa. För sen drar jag och famljen ner till mormor och träffar myy cousins :D Så där blir jag borta över helgen för det kmr bli bl.a. kräftskiva. Men bilresan ner imorn kmr bli så tråkig så smsa mig? (:

N


Lite bilder från tjejkvällen.


Dagens låt 28/7.


Jesse McCartney - Leavin'

Nu har jag visst valt många låtar av Jesse McCartney till dagens låt. Men dom är ju bara föör bra ju (:

Bresse.

Idag blev det bresse med tjejerna, andra gången för i år (om man inte räknar med då när vi va me skolan) :o men har ju inte vart det bästa vädret sen va ju globall & dalecarlia satt ;) men iaf, vi cykla ut dit vid halv tolv (?) Det första vi gjorde när vi kom dit, va att hoppa i vattet. Varmt faktiskt (: Blev även mkt solande. Men sen vid kvart i sex cyklade jag och frida hem och dom andra stannade kvar. På hemvägen hade vi ju bäst samtalsämne, lr hur frida ;) ?
Nu sitter jag här, efter att ha nästan precis ätit. Kvällen kmr spenderas hemma med att nöta oth. Juste bror & pappa kmr hem oxå ;b och nu har jag inget mer att säga mer än att jag ska bli bättre på att uppdatera.

N

Sommar.

Jag är verkligen dålig på att uppdatera. Kan säga iaf att det har inte hänt nånting nästan, har ju äntligen blivit lite sommarväder. Undra hur länge de kommer att hålla i sig då. Har bara solat från i fredags tills idag, så lite färg har man fått (y' idag blev det även en sväng till Hälla. Kom hem med två tshirts, en vit och en blå, ett par röda mjukis shorts och trosor. Nej nu har jag inget mer att säga.

N

Inatt - idag.

Satt och prata typ hela tin inatt, fast sen blev alla tysta typ och felicia somna. Frida och johanna typ halvsov så det va ja och lollo som va vakna. Det va så tråkigt när alla va tysta, så jag fick för mig att berätta sagor, som jag hitta på xD men lollo dom va väl bra (; ? haha naaat. Sen blev det typ knäpptyst och kul o ligga o va vaken själv, så jag somna väl vid halv-kvart i sju. Halv tolv vakna vi sen, jag var den enda som var hur trött som helst, men jo vi gick upp och åt lite sen vare bara och gå ut till solen, gud så härligt, äntligen värme!  fick lite färg faktiskt (y' sen vid halv tre (?) åkte dom hem och jag gick o vila. Sen började jag nöta lite oth och tänkte fortsätta nu. Så hör av er.
Bilder från kvällen / natten kommer så fort jag har ork att lägga in i datan..

N


Onsdag.

Träffade tjejerna runt tre tror jag. Spelade lite fotboll och hoppa studsmatta osv innan vi drog till coop för att storhandla, haha. :) när vi kom till coop så när vi skulle hämta en vagn så lyckades johanna sjklart backa in i en bil, haha sen tog vi två enorma vagnar och vi vet inte varför vi tog två ;b började handla det vi skulle sen när vi skulle betala så vare johanna som fick betala allt. (vi hade gett henne pengar) så sen så sa hon att vi skulle ge henne mer, men sen blev det ju mer bara för att hon betalade sina redbull samtidigt ;b sen cykla vi hem och flumma lite innan vi börja laga mat. Tacos blev det, mktmkt gott (: åt och prata massor. Sen badade frida johanna oh felicia. Blev ännu mera flumm osv. Sen bar det av till coop igen för att köpa yttligare en energidryck +pingvinstång (: senare på kvällen fick johanna oh frida för sig att bada igen, fast då med kläderna på. Sen blev det film och myyyys, alvin and the chipmunks, världens gulligaste film ! sen vid tolv gick alla ut och bada i mörkret. Nu är klockan tjugo över två och dom tittar på film medans jag sitter här. Massa bilder togs idag så dom kommer förmodligen imorn.

N


Dagens låt 23/7.

Har inte lagt upp dagens låt på ett tag nu så det får bli två idag.

Maria - Hold on, be strong

Amanda Jenssen - Amarula tree

Idag - tjejerna.

Gick upp runt elva idag, började städa på direkten typ. Blev klar sen runt ett kanske? Hoppa in i duschen och så, nu sitter jag här och ska snart fixa håret. Sen blire att träffa tjejerna. Ska laga mat och myys (: Mer skriver jag inte nu utan det får bli en update imorn iställe.

N

Tisdag kväll.

Hann inte uppdatera det som hände igår kväll så tänkte göra det nu istället.
Efter jag hade ätit, mötte jag lollo och vi drog vidare upp till matilda. Där vare bara massor skratt, vid halv tio kanske kl va så bestämde vi oss för att åka ner till coop och köpa godis. Sen när vi skulle upp till matilda igen, tog det ganska lång tid, tjejer ni vet varför, för det kanske inte jag ska nämna här (; väl hemma hos matilda, då blev det ännu mer skratt, och jag kunde verkligen inte va still :o jag var verkligen superflummig, och sen när jag o lollo skulle hem där vid elva så kunde jag ju inte sluta skratta heller. haha, tack för en superunderbar, rolig kväll med er, tjejer! <3
sen när jag kom hem börja jag impulsstäda, haha, fast städa inte hela rummet dårå men ;)

N

Tisdag.

Hade ställt klockan på halv tio imorse, men nejnej, då orkar inte jag gå upp. Så gick upp vid typ nästan halv elva ist, bytte om och så. Mamma oh jag åkte till jc för att kolla rean, halva reapriset just nu ju. Provade säkert tusentals par jeans, asso seriöst jag gjorde de :o Slutade iaf med en vit tshrit och ett par svarta mjukiis shorts (bilder kanske kmr senare).
Åkte hem igen och åt lite, sen träffa ja lollo vid två nånting. Skulle köpa glass, tog nästan fan en timme ju (; men trevligt vare iaf. Efter glassen ringde vi matilduus y  fridaao så de sluta me att vi åkte upp till dom (: där blev det film och massa skoj som kanske inte bör nämnas här, eller vad tkr ni tjejer? ;) kom hem nu för lite mer än en halvtimme sen för att laga&äta mat. Sen snart tror jag att jag drar igen, för jag vill inte va hemma (; tralala, hör av er om det är nånting.

N


Tröttast -.-

Sen klockan halv tio på morronen igår fram tills nu, har jag bara sovit ca. 1½ timme. Seriöst, jag håller på och somna. -.-
Så ikv får det bli en lugn hemma kväll me mamii efts. pappa o bror har åkt upp till norrland. Och så tänker jag sova tidigt, riktigt tidigt (: Sen jag kom hem ifrån bästav tidigare idag har jag inte gjort nånting, försökte sova men det gick inte :(
Imorn blire till att träffa lollosötnos :D:D <33 Sen på onsdag blire tjejerna här hemma hos mig, ska laga mat o massa myys bara. även då ska vi försöka va uppe hela natten, me redbull (uuschblää) oh allt.
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så att vi kan laga mat.
Hör av dig.

N

Gårdagen + idag.

gårdagen började med att jag gick upp runt halv tio och hoppa in i duschen, fixa mig och tog det lugnt tills efter lunch nångång, då drog jag till johanna för att träffa tjejerna. Där titta vi på high school musical 2 och så, vid halv sex åkte jag hemåt den verkligen lååånga biten hem och åt , packa och fixa lite sen bar det av till johanna igen. Blev inte där så länge för att felicia skulle hem oh äta och jag skulle ju sova där så då åkte ju jag självklart oxå. Sen på kvällen skulle johanna och frida ha kommit, men frida såg smset försent typ och johanna mådde inte så bra satt. Juste vi drog till coop och köpte redbull oxå, haha. Efter ett tag fick vi för oss att vi skulle sminka oss, blev fjortis styyyle (; haha. resten av natten gick vi runt i huset och så satt vi ute på balkongen oh självklart hände de massa kul saker. Vi satte oss där ute vid strax innan två då vare nån fest i närheten som spela typ sämsta musiken, där ute satt vi även och pratade en massa. Sen mer mot morgonen då vare nån jävla cpgubbe, tjockburken lr va ja o felicia kalla han, haha, han tog våra redbull burkar som vi hade slängt på vägen för att nån bil skulle köra på dom, men nej det gjorde de inte. jag tror sen vid fem/ sex nångång gick vi in oh så, sen vid 7 gjorde vi frukost, och vid kvart i åtta gick vi o la oss i soffan och skulle titta på tv, jo mkt vi såg, somnade strax efter åtta sen och vaknade vid halv tio (?) så man kan säga att vi va vakna typ 22 ½ timme, nästan ett dygn faktiskt, så nu sitter jag här och ska nog sova lite till snart. sen blire nog bara att titta på nå filmer oh sova tidigt ikv.

N

Dagens låt 19/7.


Jesse McCartney - Just so you know

Hårförlängning?

hade tänkt att skaffa till hösten ev. såna där clips i lockiga, blonda slingor. någon som har tips på bra sidor man kan beställa, eller butik i västerås? det får inte vara särskilt dyrt. kommentera om du vet (:

Bästavän.

sov ut till tolv idag, as skönt verkligen. sega som vanligt och efter ungefär en halvtimme orkade jag gå upp iaf (:
bruunch sen kom bästavän hit (: då drog vi till fannahandlarn och skulle hyra film men hitta ingen så vi köpte chips ist.
kom hem till mig igen, och tittade på film, bring it on again - in it to win it. det va rätt bra faktiskt (y' när filmen va slut bestämde vi oss för att cykla runt lite, slutade med att vi hamna hemma hos henne. där hände inte särskilt mycke, prata mest och så. sen vid tjugo i sex drog jag mig hemåt igen. ikv kommer det bara bli en hemmakväll med filmmyys.
hör av dig.
btw, grattis bea (:

N


Idag - Stan.

idag ska jag iaf inte uppdatera mitt i natten, vilket jag gjort på dom tidigare inläggen.
gick upp vid tio och åt lite, va sen tvungen att städa massor -.- fast jag gjorde det endast för att få lite pengar :)
fixa mig och väntade på att mina kära vänner, matilda och lollo skulle komma, och det gjorde dom tillslut.
drog ner på stan och inget inköp från min sida, det får vänta tills vås ;) men dom handla iaf.
vid tre tror jag att det var va matilda tvungen att åka hem för att de hade fått gäster så jag och lollo följde me henne till coop där vi sen gick in, för jag skulle ha lite gott tills ikv.
ikv kommer jag inte göra ngt speciellt allt faktiskt, så hör av dig om du vill ngt (:

N

Dagens låt 18/7.


M Pokora - Catch me if you can

Idag.

..har det inte hänt nånting faktiskt, sega hela förmiddan fram tills lunch efter det åkte jag och mams till maxi och handla (: kom hem och bytte om till shorts och bikini och börja "jobba", tre skottkärror me grus lyckades jag fylla, lr bara en flera ggr ;d klippte nå buskar (?) oxå, låångt ifrån kul, men vafan gör man för pengar ;o tralala.
imorn, eller idag ef. som kl. har passerat 00.00 så blire till att joina matildaälskling till stan sen inget bestämt, tror att det blir en hemma myskväll med film och lite gott (:
sov gott nu (:

N

Dagens låt 17/7.


Jesse McCartney - Take your sweet time

Första inlägget.

dagen har spenderats med matilda. vaknade upp hemma hos henne vid tio, då vi sen låg och latade oss tills typ kvart i tolv då vi gick upp och åt frukost, fortsatte sen att sega som fan innan vi bestämde oss för att fixa oss. sen vare dags för film, smala sussie, fyfan vilken dålig film asso ;o ut en sväng sen in och gjorde absolut ingenting, sen vid halv 5 drog jag mig hemåt. efter det har det inte hänt nånting faktiskt, och nu ligger man här och halvkollar på scrubs (:

N

RSS 2.0








Bloggtoppen.se